Rösti

2015.11.04 14:51

Rösti

Annyi recept kering a neten ezen a néven, de amit nyers krumpliként reszelnek le és sütik ezzel, azzal fűszerezve azt nem rösztinek hanem tocsninak hívják. Az igazi röstihez a burgonyát megfőzik előbb, illetve van egy másik titka, hogy a burgonyákat nem elég megfőzni, de a főző lében kell hagyni, kihűlni. Így én ezt a lépést minden esetben este készítem, vagyis este főzöm meg a krumplit, majd leveszem a tűzről, lefedem és ráér egész éjjel kihűlni. Így lesz a legtökéletesebb és így másnap hamar megvan a rösti is. Ebből a mennyiségből 4 db nagyobb röszti lesz, ha nagyokat készítünk.

vagy picike:

Hozzávalók:

1 kg burgonya, kevés só, és 4 evőkanál olaj

A recept folytatását a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)

http://aprosef.hu/roszti_burgonya_recept

Kedvenceink:

 
Logó
Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

 

 Legjobb receptes blogok

 

 

 


 

 

 

Szerzői Jogvédelem

Ezen az oldalon közzétett saját készítésű fényképek nyilvános felhasználása tilos. Ezen fényképek kizárólagos felhasználási joga és az oldalon közzétett szöveges tartalom az én tulajdonom, újraközlésük szigorúan tilos, vagy az oldalamra mutató linkkel lehetséges. A másoktól hozott receptek a linkben elérhető oldalak tulajdonát képezik.