Vendégkönyv

Re:Gratula

Ildikó 2015.04.05
Szia Móni!
Hát igen azok az idők érdekesek voltak amik mentek A és B között, de hát azt hiszem ez ma is így megy néhol. ;) És felnőttként meg rájövünk hogy mekkora és mennyi butaságot csináltunk gyerekként. :) Köszi amit írtál, nagyon örültem soraidnak. Igazából nem tartom magam tehetségesnek, csak sütök, főzök a családnak, szeretek is ezzel bíbelődni, és terápiának is nagyon jó. ;) És hát el is pusztítják mindig főzni úgyis kell. :) "Neurofibroma" ami tökmagnak van sajnos, meglátjuk, a remény hal meg utoljára, és bízom benne, hogy talán kint jobb ellátást kap mint itthon. Pár hónap és kintről írom a blogom már. :) Szép húsvétot kívánok nektek. Üdv. Ildikó

Re:Re:Gratula

Németh Móni 2015.04.07
Szia! Köszi a választ:-) Nyugodtan tartsd magad tehetségesnek! Hatalmas érzéked van a "konyhához" és ebből a képességedből akár nagy pénzt is csinálhatsz külföldön,anélkül, hogy hülyére dolgoznád magad! És ehhez elég 1-2 féle étel.Vétek lenne nem kihasználnod!!A finom kaját, sütit bárhol eladhatod! Nagyon remélem,hogy ráfókuszálsz erre odakint és igazam lesz! Fiam, volt ovistársának is asszem ez a betegsége sajnos, mint a te picurodnak.Franc esne az ilyen nyavajákba!Csak azt tudja az ember csinálni, hogy kétpofára eszi a C-vitamint, D-vitamint,meg a szelént és reménykedik.:-( Én akromegáliás vagyok,(illetve lehet,hogy MEN1 szindrómás, de ezt nem akartam még konkrétan megtudni) de a betegség sok-sok tünetét nem produkálom-a dokinőm csodálatára.Próbálom nem hagyni uralkodni a betegséget-kisebb-közepesebb sikerrel.Szóval, ne vedd szentírásnak a dokik,illetve a net leírásait, mert nem tuti egyik sem.A "sosem adom fel" hozzáállás, és a te szereteted, családé, hatalmas dolgokra képes!20 éves lányom sem óhajt visszajönni osztrákoktól-"köszönjük fidesz és a többi" :-((Ősszel ott akar majd egyetemre járni is.Irigylem a bátorságotokat, szívem szerint én is húznék innen a fenébe.Kovács Tibi is kint van, ha jól tudom.Sok sikert és sok csodát nektek odakint is.Könyörgöm, süsd-főzd magad milliomosra!! :-D

Re:Re:Re:Gratula

Ildikó 2015.04.12
Szia. Nagyon tetszett amit írtál, köszönöm, jó kedvre derítettél vele. :D Igazából hülyére dolgoznám magam, ha lehetne itthon. De hát nekem ez nem megy sajna. Lehetőség azt hiszem nem csak én számomra nincs. (Igen köszönhetjük ezt mindenkinek aki odafent van) ;) Hogy kint mi lesz, mit hoz a jövő meglátjuk, minden esetre bizakodó vagyok tele pozitív gondolattal. ;) Nem vágyok sokra, mindössze ara, hogy megéljünk rendesen, és na azon kattogjon az ember hogyan is leszünk hó vége felé. ;) Szomorú de azt hiszem nem vagyok ezzel a gondolkodással egyedül. :) Mikr a facebook oldalamon kiírtam tökmagról a dolgokat akkor rengeteg pozitív hozzászólást és üzenetet kaptak, pár napig csak sírtam míg olvastam őket, ugyanakkor nagyon sokat segített abban, hogy pozitívan gondolkodjak erről az egészről és megtanított arra, hogy ne olvassam mit ír a net, megvárom mit hoz a jövő, hisz tenni úgyse tudok ellene, ráérek akkor foglalkozni a problémával ha majd adódik, addig már nem agyalok ezen. Ezt osztották odafentről, ezzel kell ÉLNI, és igazából pont ez a lényeg. ÉLNI hogy ne szenvedjünk hiányt, hogy élvezzük ami van. ;) Te se kattogj, tudom, hogy nehéz de ha kellek akár csak beszélni róla. (nem itt, de fészen bármikor ott vagyok) Gyakorlatilag ott élek. :D Ha fent vagy nyugodtan be s jelölhetsz. ;) (Amúgy is kerestünk nemrég mindenkit, mert szó volt osztálytaliról) Igen vannak páran kint sz osztályokból. Azt lehet egyszer te is mész a lányod után. ;) Mi elküldtük Amerikába a nagylányt (22 éves) Majd onnan németbe volt anyuméknál, és most itthon, de szerelmes és nagyon. :) Majd meglátjuk ők mikor jönnek utánunk. :)
Puszi Ildikó

Reka

Reka 2014.12.21
Kellemes Karacsonyi unnepeket es Buek!Reka:-)

Re:Reka

Ildikó 2014.12.22
Kedves Réka! Nagyon szépen köszönöm, és én is nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok. Üdv. Ildikó

Re:Re:Reka

RÉKA 2015.01.09
Köszönöm szépen és
még egyszer
gratulálok!
Üdv:RÉKA

Re:Re:Re:Reka

Réka 2017.11.11
Szép hétvégét kíván:Réka

Re:Re:Reka

Réka 2017.11.11
Kedves Szerkesztő!

Nagyon szívesen,szép hétvégét kíván:Réka

Re:Re:Re:Reka

Réka 2017.11.11
:)Üdv:Réka

receptek

Melinda 2014.12.19
Szia!
Ma találtam meg az oldaladat és nagyon örülök neki, hogy ilyen egyszerűbb recepteket is olvasok és persze képpel illusztrálod. Megnéztem a képgalériát, de sajnos a hozzá tartozó receptet nem találom. Segítenél ebben?

Köszönöm
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Új hozzászólás hozzáadása

Kedvenceink:

 
Logó
Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

 

 Legjobb receptes blogok

 

 

 


 

 

 

Szerzői Jogvédelem

Ezen az oldalon közzétett saját készítésű fényképek nyilvános felhasználása tilos. Ezen fényképek kizárólagos felhasználási joga és az oldalon közzétett szöveges tartalom az én tulajdonom, újraközlésük szigorúan tilos, vagy az oldalamra mutató linkkel lehetséges. A másoktól hozott receptek a linkben elérhető oldalak tulajdonát képezik.