Töltött kenyér

2015.10.19 18:21

Töltött kenyér

A hozzávalók bármi másra lecserélhetők, variálhatók. Az ember azt tesz bele, amit szeretne, ami van otthon és pár perc alatt gyors és finom reggeli vagy vacsora tehető az asztalra. Igazából csak arra kell figyelni szerintem, egyrészt amikor bevágjuk, a kenyeret ne vágjuk végig, illetve, hogy ne csak felvágott, szalámi, sajt vagy akár hagyma kerüljön bele, hanem pici vaj darabok is, mert a nélkül kissé száraz lesz. Itt ilyen kenyér max fél kilósban kapható, így azzal készül, de igazából 5 főre lazán elég is.

Hozzávalók:

50 dkg kenyér, 20 dkg felvágott, 15 dkg sajt, 20 g vaj

Elkészítés: 

A recept folytatását a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)

http://aprosef.hu/toltott_kenyer_recept

Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.

Kedvenceink:

 
Logó
Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

 

 Legjobb receptes blogok

 

 

 


 

 

 

Szerzői Jogvédelem

Ezen az oldalon közzétett saját készítésű fényképek nyilvános felhasználása tilos. Ezen fényképek kizárólagos felhasználási joga és az oldalon közzétett szöveges tartalom az én tulajdonom, újraközlésük szigorúan tilos, vagy az oldalamra mutató linkkel lehetséges. A másoktól hozott receptek a linkben elérhető oldalak tulajdonát képezik.