Apróséfes receptjeim! 

Mostantól ide is felkerülnek a munkáim, mivel vannak, egyre több van, illetve továbbra is lesznek ilyen receptek, amik csak az Apróséfre kerülnek fel.

Itt megmutatom nektek, de a részletes receptért csak a linkre kell kattoljatok és már kapjátok is. 

Apróséfes receptjeim

2015.10.14 17:09

Túró rudi

Na, ez a recept fejtörést okozott, itt ugyanis túró nincs ahol most élünk, illetve van de ez folyik, viszont egy orosz üzletben sikerült otthoni túrót vennem, így mindenképpen el kellett készítenem, hisz a család kedvence az a bizonyos pöttyös. Azt hiszem, szépségversenyt nem nyernek a rudijaim, (nem vagyok cukrász) de arra tökéletesek, hogy megmutassa az ember, hogyha én ilyet tudok, akkor bárki tud. Az is, aki szintén olyan helyen él ahol nem beszerezhető. Érdemes elkészíteni, mert nagyon finom, és ebben semmi tartósító vagy ízfokozó, csupán amit beletettünk. Nekem ebből az adagból 22 db lett, talán csöppet vastagabbak, mint bolti társaik. A kész rudikat egy jól záródó dobozba tettem be a hűtőbe és onnan csócsálták el a csemetéim. Addig eltartható, így amíg a túró le nem jár. (persze ha marad addig belőle)

Hozzávalók:

50 dkg túró, 150 g porcukor, 1 citrom reszelt héja, 18 g zselatin, 90 ml víz, 1 rúd vanília kikapart magja, 40 dkg csokoládé

A recept folytatását a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)

http://aprosef.hu/hazi_turo_rudi_recept

Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.

2015.10.14 12:58

Rakott zöldbab

Szeretem ezeket a rakott ételeket. Ráadásul a zöldbab az egyik kedvencem. Ha módomban áll friss zöldbabból készítem, de szeretem azt a verziót is, amikor üveges zöldbabból készül, mert ha kevés az időm, akkor a zöldbab előfőzését megspórolom.

Hozzávalók:

1 nagy vagy 2 kisebb fej hagyma, 50 dkg darált hús, 1 bögre rizs (30 dkg), 1 kg zöldbab, 1 evőkanál liszt, 1 db tojás, 300 ml főzőtejszín, 400 ml tejföl, só, őrölt bors, őrölt pirospaprika, 4 evőkanál olaj, 2 evőkanál zsemlemorzsa, 3 dkg vaj

 

A recept folytatását a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)


http://aprosef.hu/daralt-husos-rakott-zoldbab-recept
Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.

 

2015.10.14 09:50

Borsos tokány

Mikor először ettem borsos tokányt, arra gondoltam, pont, mint egy pörkölt csak a pirospaprika hiányzott belőle. Van, aki fedő alatt főzi, majd a végén hagyja, hogy a víz elfőjön, én nem szoktam fedőt használni hozzá, mert mire a hús megpuhul, a felesleges víz is eltűnik róla. Szeretem is készíteni, mert ha összedobtuk és a tűzhelyen rotyog, nem kell felette álljak, csak néha ránézek, míg elkészül. Én most nokedlivel tálaltam, de lehet bátran burgonyával, tésztával, tarhonyával, ki mit szeret. 

A receptet a képre kattintva vagy az alábbi linken éritek el. :)

 http://aprosef.hu/borsos_tokany_recept

Kedves látogató. Az oldalon reklámok találhatók, mert elértünk egy akkora adatforgalmat, ami már nem ingyenes, és ezen reklámok bevételéből tudjuk a weboldalt fenntartani, fizetni a tárhelyért. Köszönjük szépen.

Tételek: 11 - 13 ból 13
<< 1 | 2

Kedvenceink:

 
Logó
Tematikus linkgyűjtemény és linkkatalógus

 

 Legjobb receptes blogok

 

 

 


 

 

 

Szerzői Jogvédelem

Ezen az oldalon közzétett saját készítésű fényképek nyilvános felhasználása tilos. Ezen fényképek kizárólagos felhasználási joga és az oldalon közzétett szöveges tartalom az én tulajdonom, újraközlésük szigorúan tilos, vagy az oldalamra mutató linkkel lehetséges. A másoktól hozott receptek a linkben elérhető oldalak tulajdonát képezik.